/

Chahid Charrak: Vermogen, Bedrijf en meer feiten

Het is altijd leuk om op de hoogte te blijven van de stand van zaken over bekende Nederlanders. Vaak is het namelijk zo dat BN’ers iets bijzonders hebben gedaan waardoor ze in de spotlights terecht zijn gekomen. Dit is dan ook niet anders voor de bekende Chahid Charrak. De kans is groot dat je deze blije jongen wel eens voorbij hebt zien komen. Heb je nu altijd al willen weten wat Chahid Charrak zoal doet in het dagelijks leven en waar hij precies bekend van is geworden? Lees dit artikel dan zeker even door, we laten je namelijk alles zien wat je moet weten over deze bekende ondernemer!

Jeugd van Chahid Charrak

Om te zien hoe Chahid Charrak aan zijn succes is gekomen is het van belang om even kort in te zoomen op zijn jeugd. Het bijzondere aan deze jongen is dat hij op zeer jonge leeftijd is gestopt met school. Hij heeft zijn middelbare school dan ook niet afgemaakt. De reden voor het verlaten van school was het feit dat ij wilde werken in een pallethandel in Zwolle. Dit is voor het eerst geweest dat hij kennis heeft gemaakt met het bedrijfsleven. Na een tijdje in Zwolle te hebben gewerkt is hij bij het filiaal in Litouwen verhuist om daar e gaan werken. Vervolgens is hij op zijn 18e weer terug naar Nederland gegaan. 

Tijdens zijn jeugd heeft Chahid Charrak een hoop geld opzij kunnen zetten doordat hij dus al aan het werk was. Dit geld heeft hij vervolgens gebruikt om zich te richten op de handel van tegels. Hij heeft hier ook een beetje geld voor gekregen van zijn stiefvader, al heeft hij het met name zelf op weten te bouwen. De reden voor de keuze voor tegels is nog niet geheel bekend. Het is goed mogelijk dat hij dit heeft gedaan omdat zijn stiefvader hier een hoop vanaf wist. Vast staat in ieder geval dat hij al vanaf zijn jeugd echt een interesse heeft gehad in het ondernemerschap. Dit is dan ook de voedingsbodem geweest voor het succes in de rest van zijn leven.

Multimiljonair op jonge leeftijd

Zoals we zojuist hebben besproken is Chahid Charrak dus met zijn eigen bedrijf begonnen voor tegels. Het bleek dat dit een erg goede keuze was. In ongeveer 10 jaar tijd heeft hij een zestal bedrijven weten op te richten die allen gericht zijn op de tegelbranche. Door deze vele bedrijven heeft hij dan ook een aantal miljoen weten te verdienen. Dit is niet zo moeilijk als je in het eerst jaar in staat bent om een omzet van rum 600.000 euro bij elkaar te halen. Het is op dit moment niet precies bekend hoe hoog zijn vermogen is, al wordt geschat dat dit wel boven de 5 miljoen ligt. 

Het was overigens geen makkelijke weg voor Chahid Charrak. Voordat hij echt succes boekte heeft hij namelijk heel hard moeten werken. Hij heeft met zijn laatste geld een goedkoop autootje gekocht om zo toch langs klanten te kunnen gaan. Ook douchte hij bij de sportschool en sliep hij in de keuken. Dit is gelukkig allemaal achter de rug en vandaag de dag geniet Chahid Charrak volledig van het leven. Hij probeert via zijn Instagram kanaal om jongeren te stimuleren ook een bedrijf te beginnen. Ook geeft hij de jongere generatie lessen mee die hij zelf heeft moeten leren in zijn leven. 

Opzetten van Dutch Performante kanaal

Naast al het werken binnen zijn bedrijf is Chahid Charrak ook nog eens een influencer. Dit doet hij met zijn YouTube Kanaal Dutch Perfomante. In zijn video’s laat hij je zien wat hij zoal in het dagelijks leven doet. Hij komt ontzettend vaak in contact met andere bekende mensen. Vaak kiezen zijn voor Chahid Charrak om een nieuwe badkamer bij hen in huis aan te laten leggen. Door de enorme groei heeft het kanaal van deze jongen op dit moment duizenden volgers. Ook heeft hij een groot aantal volgers weten te verkrijgen op zijn Instagram kanaal. Hier post hij met name foto’s van badkamers die hij gemaakt heeft bij andere bekende Nederlanders. Zo kan je ook eens bij deze mensen binnen kijken. 

Veel luxe spullen – Lamborghini en villa 

Chahid Charrak vind het niet erg om te laten zien dat hij goed geld heeft verdiend met zijn eigen bedrijf. Zo heeft hij nog niet zo lang geleden een Lamborghini gekocht die hij volledig goud heeft laten maken. Dit heeft hij met name gedaan om zo goed mogelijk op te vallen wanneer hij ergens op bezoek is. We zien overigens dat de keuze voor dergelijke goudkleurige sportauto’s vaker voorkomt. Zo heeft Joel Beukers ook een goudkleurige Lamborghini. Met regelmaat gaat Chahid Charrak racen op de weg. Dit doet hij met name in Duitsland waar het is toegestaan om harder te rijden. Vervolgens plaatst hij de stoere video’s hiervan op zijn eigen YouTube kanaal. 

Naast een aantal mooie auto’s heeft Chahid Charrak ook nog eens een prachtige villa laten bouwen in Zeewolde. Hij heeft gekozen voor deze plaats omdat hij hier in zijn jeugd altijd kwam. De woning is prachtig om te zien, volledig uitgerust met een grote garage en een prachtige inrichting. Mocht je graag willen zien hoe de woning er van binnen uitziet dan kan dit. Chahid Charrak heeft veel filmpjes gemaakt waarin hij je meer laat zien hoe hij eigenlijk leeft. Erg leuk om dit zelf eens te zien. 

Dé site voor al jouw weetjes

Mocht je voorheen nog niet bekend zijn geweest met Chahid Charrak dan is daar met dit artikel als het goed is verandering in gekomen. Het is echt een van de meest bijzondere ondernemers die wij op dit moment in Nederland kunnen vinden. Door zijn aanstekelijke lach en zijn goeie humeur zorgt hij altijd weer voor een vrolijk gevoel. Nu zijn er nog veel meer bekende Nederlanders waarvan wij jou van de laatste weetjes kunnen voorzien. Benieuwd welke dit zoal zijn? Neem dan snel een kijkje bij de andere artikelen en ontdek wat wij voor jou allemaal in petto hebben!

Vennoot richt zich op de thema's ondernemen en algemene geldtips. Je vindt dus altijd wel inspirerende artikelen op onze site, of je nu ondernemer bent of omdat je bijvoorbeeld wilt besparen op bepaalde uitgaven. Kijk gerust even rond.

Laatste van Blog