Waarom bij Pinvoorschot geld lenen?

Als beginnende ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk groeien. Daarvoor heb je niet alleen maar wilskracht en motivatie nodig, maar natuurlijk ook geld. Niet elke ondernemer heeft voldoende geld op zijn bank staan en om die reden is het soms handig om voor een kleine zakelijke lening te gaan. Voor een kleine zakelijke lening kun je onder meer terecht bij Pinvoorschot.

Waarom is het afsluiten van een kleine zakelijke lening verstandig?

Je bent ongetwijfeld op de hoogte van het feit dat geld lenen ook geld kost. Om die reden moet je nooit meer lenen dan je kunt terugbetalen, want anders kun je problemen krijgen. Toch is het afsluiten van een kleine zakelijke lening geen slecht idee, want vooral beginnende ondernemers hebben behoefte aan financiële steun. Met het geld kunnen ze nieuw kantoormeubilair aankopen, geld aan marketing besteden en investeren in veel andere zaken die bijdragen aan groei.

Ga voor een betrouwbare kredietverstrekker

Je hebt dan natuurlijk de keuze uit verschillende kredietverstrekkers. Een goede kredietverstrekker moet aan verschillende voorwaarden voldoen. In eerste plaats is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Daarnaast wil je ook dat de kredietverstrekker een goede reputatie heeft. Pinvoorschot voldoet aan die voorwaarden. Ze krijgen bijna alleen maar goede recensies van klanten en ze staan bekend om de uitstekende service die ze bieden.

Bij deze kredietverstrekker verloopt het aanvraagproces heel soepel, waardoor je geen lange tijd hoeft te wachten op je geld. Je kunt gemakkelijk via het contactformulier een aanvraag indienen en binnen korte tijd neemt een van de vriendelijke accountmanagers van deze kredietverstrekker contact met je op. Je vertelt ze dan meer over je persoonlijke situatie en je levert verschillende gegevens aan. Je documentatie wordt bekeken en vervolgens binnen een paar dagen beoordeeld. Na goedkeuring staat het geld binnen vijf dagen op je rekening. Er is dus geen gedoe en ze zijn zeer transparant over de terugbetalingsvoorwaarden.

De verschillende voordelen

Lenen bij Pinvoorschot brengt nog meer voordelen met zich mee. Wil je eerst weten hoeveel je ongeveer kunt lenen? Dan hoef je niet het gehele aanvraagproces te doorlopen, want ze hebben een speciale tool. In die tool kun je aangeven wat je gemiddelde maandelijkse omzet is en ook de gewenste looptijd van de lening. Vervolgens geeft de tool aan hoeveel je ongeveer kunt lenen en ook wat je dagelijks moet aflossen. Het bedrag wat uit de rekentool komt, is natuurlijk een schatting. Voor de echte lening moet je wel eerst het aanvraagproces doorlopen.

Pinvoorschot is ook voorzien van het keurmerk ‘Erkend MKB Financier’. Dit keurmerk wordt alleen gegeven aan bedrijven die voldoen aan strenge gedragscodes. Bij deze kredietverstrekker hoef je ook nooit geld over te maken, want ze werken met een automatisch aflossingssysteem. Je lost dagelijks een percentage van de lening via je pinomzet af.

Conclusie

In deze tekst zijn we dieper ingegaan op de voordelen van een zakelijke lening voor je onderneming. Als je een zakelijke lening nodig hebt, dan is het niet onverstandig om de hulp van dit bedrijf in te schakelen. Pinvoorschot is namelijk een betrouwbare kredietverstrekker en het aanvraagproces verloopt soepel.

Vennoot richt zich op de thema's ondernemen en algemene geldtips. Je vindt dus altijd wel inspirerende artikelen op onze site, of je nu ondernemer bent of omdat je bijvoorbeeld wilt besparen op bepaalde uitgaven. Kijk gerust even rond.

Laatste van Blog