/

Stickers afdrukken: zo bespaart u geld

Stickertjes zijn een hele eenvoudige en handige manier om uw boodschap of bedrijf beter in beeld te krijgen. Eerst goed vergelijken en dan pas bestellen is een slimme manier om geld te besparen op uw bestickering.

Bestickering bestellen is uiteraard een goed idee. Nog mooier is het als u hierbij extra voordelig uit bent.

Gemaakt van diverse materialen

Standaard bestickering is verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en kan worden gemaakt van diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan papier, folie en vinyl, maar ook aan polyester, polypropyleen en gel. Bij de zogeheten doming bestickering wordt er speciale hars toegevoegd aan een basis van vinyl. Daarnaast kunt u ook kiezen voor veganistische stickers. Deze kunnen eveneens gemaakt worden van verschillende materialen. In tegenstelling tot bij standaardstickers worden hier geen dierlijke lijmproducten ingezet.

Keuze uit verschillende afmetingen

Stickerproducten kunt u bestellen in allerlei soorten en maten, zoals kleine of grote ronde, ovale, vierkante of rechthoekige exemplaren. In de meeste gevallen kunt u kiezen voor bestickering van minimaal 3 millimeter tot maximaal 1,20 meter. Heeft u bepaalde wensen? Geef deze dan zeker door aan het stickerbedrijf van uw voorkeur. Zij kunnen vrijwel altijd de mooiste stickertjes op maat maken.

Stickertjes voor binnen of buiten

De meeste mensen kiezen voor indoor stickers. Deze hoogwaardige stickers zijn geschikt voor het beplakken van onder meer dozen, verzendverpakkingen en opslagboxen of als promotiemateriaal bij beurzen en bedrijfsevents. Wilt u uw boodschap ook buiten uitdragen door middel van hoge kwaliteit stickertjes? Kies dan voor stickers in de speciale outdoor-variant. Deze zijn voorzien van een extra coating, waardoor ze goed bestand zijn tegen vocht, wind en felle straling van de zon. Zowel outdoor als indoor stickertjes zijn steeds vaker verkrijgbaar in een speciale veganistische uitvoering.

Hoeveel stickers heeft u nodig?

Bij de meeste leveranciers kunt u al stickertjes bestellen vanaf zo’n tien stuks. Op deze manier wordt het nog eenvoudiger om bestickering te regelen voor uw toepassingen. Wel is het zo dat ook bij stickers bedrukken diverse schaalvoordelen optreden. Het ontwerp hoeft maar één keer gemaakt te worden en daarna is het alleen maar een kwestie van blijven drukken. Dit betekent dat het bestellen van grotere oplages (enkele honderden of duizenden stickertjes) per stuk vaak veel voordeliger is dan het bestellen van een kleine hoeveelheid stickertjes. Een goed stickerproduct is altijd handig om uw bedrijf, organisatie of boodschap mee te promoten. In feite kunt u er dan ook nooit teveel van hebben. Bestel dus gerust wat extra exemplaren, zodat u altijd wat stickertjes achter de hand heeft!

Vergelijk prijzen en kies een betrouwbare aanbieder

Wilt u zelf stickertjes laten bedrukken? Dan is het verstandig om de prijzen te vergelijken van verschillende aanbieders. Naast de prijs is natuurlijk ook het aanbod belangrijk. Een goedkope leverancier die maar weinig opties heeft, is immers minder interessant dan een iets duurdere aanbieder die veel meer mogelijkheden heeft voor het personaliseren en afwerken van uw stickertjes.

Overweegt om stickertjes te laten bedrukken? Denk dan eerst na over het ontwerp, de uitvoering, het benodigde aantal en vergelijk vervolgens de prijzen van verschillende leveranciers.

Vennoot richt zich op de thema's ondernemen en algemene geldtips. Je vindt dus altijd wel inspirerende artikelen op onze site, of je nu ondernemer bent of omdat je bijvoorbeeld wilt besparen op bepaalde uitgaven. Kijk gerust even rond.

Laatste van Blog