glass panels exterior of the microsoft building
Photo by Salvatore De Lellis on Pexels.com

Je bedrijf verbeteren met Microsoft trainingen

MS Excel, MS Word, MS PowerPoint, MS Outlook en MS Access zijn erg belangrijk voor de meeste bedrijven. Deze programma’s worden door vele organisaties gebruikt voor hun dagelijkse werkzaamheden. Ze helpen bij het besparen van tijd en bieden ook betere resultaten voor je bedrijf. Als je je bedrijf wilt verbeteren, moet je je inschrijven voor deze trainingen. Ze zullen je zeker helpen bij het verbeteren van je bedrijf omdat ze je nieuwe dingen leren.

MS Excel

Microsoft Excel is een spreadsheetprogramma dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van berekeningen, het analyseren van gegevens en het maken van presentaties. Het wordt door veel bedrijven gebruikt voor financiële analyse en budgettering, maar ook op boekhoudafdelingen waar het wordt gebruikt om voorraad, verkoop, klantinformatie en meer bij te houden. In een excel cursus gevorderden leer je hoe je een budget maakt met MS Excel door inkomsten en uitgaven te berekenen en formules in je spreadsheets te gebruiken. Je leert ook hoe je grafieken maakt van je gegevens en hoe je slicers toevoegt aan je draaitabellen.

MS Word

Word is de meest gebruikte tekstverwerkingssoftware ter wereld en kan worden gebruikt om documenten te maken, op te maken, te bewerken en af te drukken. In deze cursus leer je hoe je Microsoft Word 2010 kunt gebruiken om een ​​verscheidenheid aan professioneel opgemaakte documenten te maken, zoals cv’s, brieven, brochures en nieuwsbrieven. Je leert ook hoe je geavanceerde bewerkingstools zoals tabellen, velden, afbeeldingen en clipart kunt gebruiken en hoe je tekst kunt opmaken met behulp van stijlen met opsommingstekens of cursief.

MS PowerPoint

PowerPoint is een software waarmee je presentaties kan maken. Je kunt het gebruiken om dia’s te maken, die visuele representaties zijn van je ideeën en informatie. Dia’s bevatten vaak tekst, diagrammen of afbeeldingen. Als je je presentatie met anderen wilt delen, kan het PowerPoint-bestand worden opgeslagen als een PDF-bestand of worden geüpload naar internet zodat iedereen ter wereld het kan zien.

MS Outlook

Outlook is de e-mail- en agendatoepassing van Microsoft. Outlook is een geweldige e-mailclient, maar het kan ook worden gebruikt om je contacten te beheren, vergaderingen en evenementen te plannen en projecten bij te houden. Je kunt Outlook ook gebruiken voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

MS Access

MS Access is een databasebeheersysteem dat je helpt bij het organiseren, opslaan en ophalen van gegevens. Het kan worden gebruikt om databases te maken en te onderhouden. Het kan ook worden gebruikt met MS Excel, Word en Outlook om formulieren, query’s en rapporten te maken. Deze training helpt je te begrijpen hoe je de tools in MS Access kunt gebruiken om je bedrijfsprocessen te verbeteren.

Laatste van Blog