Waarom kiezen voor bedrukte zaadzakjes van Promozaad?
/

Waarom kiezen voor bedrukte zaadzakjes van Promozaad?

Voor je bedrijf is het belangrijk om na te denken over wat je wilt uitstralen en om goed zichtbaar te zijn. Je kunt zorgen voor aandacht door af en toe iets dat bedrukt is met je logo cadeau te doen aan je klanten of relaties. Ben je nog op zoek naar leuk promotiemateriaal met logo? Kijk dan eens naar de bedrukte zaadzakjes van Promozaad. Lees verder voor meer informatie over deze specialist in groene marketingmiddelen.

Wat zijn de voordelen van bedrukte zaadzakjes van Promozaad?

  • Snelle levering: binnen drie weken worden de zaadzakjes geleverd, klaar om uit te delen;
  • Breed assortiment: keuze uit tientallen zaadsoorten en verschillende formaten zaadzakjes;
  • Unieke branding: jouw logo op zaadzakjes zorgt voor directe herkenning en blijft lang in de herinnering;
  • Duurzaam en groen geschenk: zaadzakjes dragen bij aan een milieuvriendelijke uitstraling van jouw bedrijf;
  • Extra opties: voeg stickers toe op de verpakking of kies voor flessenhalszakjes om zaadjes met een fles wijn te combineren.

Zijn bedrukte zaadzakjes geschikt voor mijn bedrijf?

Ben je benieuwd of het uitdelen van bedrukte zaadzakjes iets is voor jouw bedrijf? Als je graag een duurzame uitstraling en een groen karakter wilt, dan zijn zaadzakjes zonder meer passend. Maar ook voor andere branches kunnen bedrukte zaadzakjes een goede zet zijn. Bijvoorbeeld als online marketingbureau is een zaadzakje met logo geschikt om klanten cadeau te doen onder het mom van ‘samen groeien’ en mooie resultaten behalen. Voor makelaars is het ook een toepasselijke attentie om uit te delen; de zaadjes symboliseren een nieuw begin, een nieuwe woning is ook een nieuwe start. Zoals je ziet kun je vele kanten op met dit fleurige geschenkje. Artis, McCain en Bruna gingen je voor en kozen ervoor om hun relaties te verblijden met een zakje bloemenzaadjes.

Bekijk Promozaad.nl voor alle informatie

Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Bezoek dan de website van Promozaad, hier vind je uitgebreide informatie over de vele opties die deze zadenhandel te bieden heeft. Doe inspiratie op door de verschillende designs te bekijken en neem contact op met Promozaad om samen om tafel te gaan voor het ontwerp van de zaadzakjes. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Ga bij Promozaad zaadzakjes kopen en bedrukken en verras je klanten en relaties met een bijzonder geschenk.

Vennoot richt zich op de thema's ondernemen en algemene geldtips. Je vindt dus altijd wel inspirerende artikelen op onze site, of je nu ondernemer bent of omdat je bijvoorbeeld wilt besparen op bepaalde uitgaven. Kijk gerust even rond.

Laatste van Blog