Ruimtes waar lockers goed van pas komen

Mocht je van start gaan met je eigen onderneming, dan komt er natuurlijk een hoop bij kijken. Er is van alles dat geregeld en vooral ook gekocht moet worden. Iets waar je dan aan kunt denken, zijn lockers. Een locker kopen doe je voor eigenlijk 1 groot doeleinde en dat is de veiligheid van spullen. Het is dan ook niet gek om dit aan te schaffen voor verschillende type ruimtes. Hieronder kun je een aantal voorbeelden vinden.

Kleedkamers

In kleedkamers is het vanzelfsprekend om lockers te hebben. Je kunt uiteraard niet al je spullen laten liggen op een plek waar iedereen bij kan. Bovendien kan het door niemand worden meegenomen en is het ook beschermd tegen water. Mocht je het ergens neerzetten, is de kans groot dat er van alles nat kan worden. Het is belangrijk om de lockers regelmatig schoon te maken, aangezien er veel mensen gebruik van maken. Dit kun je eenvoudig doen met een doek en wat reinigingsmiddel. Vergeet de handgrepen ook niet, want dat is eigenlijk het belangrijkst.

Kantine

Heb je een kantoorpand, dan is het verstandig om na te denken over lockers in de kantine of cafetaria. Dagelijks brengen werknemers hun lunch mee, en dit kan nu door iedereen zelf worden opgeborgen. Lockers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor garderobe lockers waarin iedereen niet alleen voedsel, maar ook hun tas en jas kan opbergen. Deze lockers zijn vaak langer van formaat en hebben doorgaans een apart compartiment. Je kunt ervoor kiezen om iedereen een eigen locker te geven die op slot kan, maar dit is natuurlijk niet verplicht.

Magazijn

Mocht je vaak in een grote ruimte werken, zoals een magazijn, dan is het zeker een goed idee om lockers toe te voegen. Dit is handig voor iedereen die snel iets te drinken wil pakken of iets anders nodig heeft. In het magazijn wordt ook af en toe gebruikgemaakt van postvakken. Er zijn toevallig lockers die speciaal hiervoor gemaakt zijn. Je noemt deze lockers ook wel magazijnlockers. Deze hebben aparte vakken waarin je papieren kunt opbergen. Je kunt ze ook labelen, zodat het voor iedereen duidelijk is waar alles te vinden is. Andere spullen die je hierin kunt opbergen, zijn elektronische apparaten, zoals laptops. Heb jij een onderneming met een kleedkamer, kantine of magazijn? Lockers kunnen dan erg handig zijn. Welke heb jij nodig?

Vennoot richt zich op de thema's ondernemen en algemene geldtips. Je vindt dus altijd wel inspirerende artikelen op onze site, of je nu ondernemer bent of omdat je bijvoorbeeld wilt besparen op bepaalde uitgaven. Kijk gerust even rond.

Laatste van Blog