Ontdek de verschillende soorten legbordstellingen

Efficiënte opslagoplossingen zijn cruciaal voor het succes van een onderneming in een dynamische wereld. Een efficiënt magazijn zorgt voor een vlotte doorstroom en draagt bij aan een betere bedrijfsvoering. Een populaire en veelzijdige keuze hierin zijn legbordstellingen kopen. Echter zijn er verschillende soorten legbordstellingen beschikbaar met elk hun eigen voordelen. Hieronder leggen we de verschillende opties voor u uit om zo een perfecte keuze te kunnen maken voor uw bedrijf.

Van verstelbaar hout tot een archiefstelling van metaal

Legbordstellingen zijn een onmisbaar element in elk magazijn, ongeacht de branche waarin u actief bent. Of u nu op zoek bent naar duurzaamheid, esthetiek, flexibiliteit of mobiliteit, er is altijd een legbordstelling die aan uw behoeften voldoet.

Metaal

Metalen legbordstellingen worden vooral gebruikt in industriële- of productieomgevingen. Doordat ze gemaakt zijn van metaal, ijzer, staal, en soms nog zijn verzinkt is het draagvermogen bijzonder groot. Ideaal dus voor wanneer u het wil gebruiken voor de opslag van zware producten.

Hout

Het is niet alleen een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook zeer geschikt om uw lichtere goederen op te slaan. Perfect voor het opslaan van producten als boeken en planten. Hiernaast, zijn ze vaak ook goedkoper dan metalen stellingen en eenvoudig te monteren. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke opslagoptie.

Kunststof

Doordat ze uitermate geschikt zijn voor wanneer u hygiënische eisen heeft en een groot draagvermogen hebben worden kunststoffen legbordstellingen voornamelijk gebruikt in koel- en vriescellen. Maar ook voor ziekenhuizen en laboratoria.

Verstelbare legbordstellingen

Flexibiliteit is cruciaal in een snel veranderende bedrijfsomgeving en verstelbare legbordstellingen bieden hier de ideale oplossing voor. Door de stellingen eenvoudig aan te kunnen passen, zoals bijvoorbeeld de hoogte, kunt u verschillende soorten producten efficiënt opslaan. Perfect voor wanneer uw bedrijf te maken heeft met seizoensgebonden veranderingen in de voorraad.

Mobiele legbordstellingen

Heeft uw bedrijf beperkte ruimte? Dan kunnen mobiele legbordstellingen een innovatieve oplossing zijn. Doordat deze stellingen op rails staan kunnen ze eenvoudig worden verplaatst, waardoor u toegang krijgt tot verschillende delen van uw voorraad zonder dat dit ten koste van de opslagruimte gaat.

Archiefstellingen

Wanneer u als bedrijf voornamelijk grote hoeveelheden documentatie opslaat, zijn archiefstellingen de perfecte keuze. Deze stellingen zijn zo ontworpen om maximale opslagcapaciteit te bieden, terwijl ze toch eenvoudig en toegankelijk blijven. Hiernaast, zijn dit soort stellingen ook vaak voorzien van uittrekbare lades en scheidingswanden voor extra organisatiemogelijkheden.

Vennoot richt zich op de thema's ondernemen en algemene geldtips. Je vindt dus altijd wel inspirerende artikelen op onze site, of je nu ondernemer bent of omdat je bijvoorbeeld wilt besparen op bepaalde uitgaven. Kijk gerust even rond.

Laatste van Blog