Dit de smartphone die je moet hebben!

Als ondernemer is de smartphone tegenwoordig essentieel. Het is hét hulpmiddel om contact te leggen, productief te zijn en zo je bedrijf efficiënt te beheren. Wat de beste telefoon van dit moment is, waardoor je nog beter kunt gaan ondernemen? Dat lees je in dit blog.

De Samsung S24

We vallen maar meteen met de deur in huis, maar dé smartphone van dit moment is wel de Samsung S24. Eind januari 2024 is het gereleased, en daarmee nog gloednieuw. Samsung luidt met de nieuwe S24 een nieuw tijdperk in, namelijk die van de Galaxy AI. AI verbetert een hoop zaken op de smartphone, van spraak- en tekstvertalingen tot optimale creatieve vrijheid met de Galaxy ProVisual Engine. Zo zijn taalbarrières verleden tijd. En dat zijn dingen waar je als ondernemer van kunt profiteren! Ohja, en check ook de S24 Ultra kleuren. Hiermee kom je zakelijk heel stijlvol voor de dag.

Ondernemen wordt gemakkelijker

De AI van de Note Assist in Samsung Notes kan uit zichzelf omslagen maken, waardoor notities heel gemakkelijk te herkennen zijn aan de hand van een korte preview. Niet meer eindeloos zoeken dus! Voor spraakopnamen -zelfs met meerdere sprekers- is er Transcript Assist. Hiermee kunnen transcripties, samenvattingen en zelfs vertalingen worden gemaakt.

Fotografie

Moet je voor je werk vaak foto’s maken? Dat zal met de aanschaf van de Samsung S24 nooit meer hetzelfde zijn. Het Quad Tele System van de Galaxy S24 Ultra, met de 50MP-sensor en de nieuwe 5x optische zoomlens, levert optische kwaliteit bij zoomniveaus van 2x, 3x, 5x of 10x dankzij de Adaptive Pixel Sensor. Dit klinkt misschien een beetje technisch, maar ga er maar vanuit dat dit fantastische kwaliteit is. Ook kun je nu zelfs mooie foto’s maken als het donker is. Foto’s en video’s gemaakt met de Galaxy S24 Space Zoom zijn schitterend onder alle omstandigheden, zelfs wanneer ze zijn ingezoomd. Dit komt onder andere door de ingebouwde ruisverwijdering. Eenmaal de foto gemaakt? Dat kun je dit nog met AI bewerken op je telefoon, voor het ultieme resultaat.

Extreem veilig

De veilige, verbonden en wachtwoordloze toekomst die Samsung voor ogen heeft, komt dichterbij met Passkeys op de S24. Met digitale inloggegevens hebben gebruikers eenvoudig en veilig toegang tot websites en apps op al hun vertrouwde apparaten, waardoor ze beschermd worden tegen phishing-aanvallen. Verbeterde gegevensbescherming zorgt voor end-to-end-versleuteling wanneer gebruikers hun gegevens back-uppen, synchroniseren of herstellen met Samsung Cloud, waardoor ze veilig kunnen verbinden met andere apparaten.

Een groot en helder scherm

Het ruime en heldere scherm van de Samsung S24 maakt multitasking eenvoudig. Met de mogelijkheid om meerdere apps tegelijkertijd te gebruiken en documenten duidelijk te bekijken, verbetert de S24 de productiviteit, ideaal voor ondernemers die altijd onderweg zijn. Ook is het scherm op zo’n manier aangepast dat uitstekend bestand is tegen krassen door dagelijks gebruik. Het resulteert in 75% minder reflectie in verschillende lichtomstandigheden.

Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat deze telefoon een investering voor jou als ondernemer is, en geen kostenpost. Het geld waar je hier aan uit zal geven betaalt zich vroeg of laat terug, omdat je gewoon veel efficiënter kan werken. 

 

Vennoot richt zich op de thema's ondernemen en algemene geldtips. Je vindt dus altijd wel inspirerende artikelen op onze site, of je nu ondernemer bent of omdat je bijvoorbeeld wilt besparen op bepaalde uitgaven. Kijk gerust even rond.

Laatste van Blog